(0 item) - € 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

 

Over Ons

Barkatplaza is een dynamische online supplementenwinkel van Europa, met dezelfde service als een fysieke winkel maar dan tegen internetprijzen. Naast ons zeer grote assortiment biedt Bakatplaza.com alle voordelen op het gebied van veilig betalen, service, bezorging en het retourneren van artikelen. Barkatplaza is een handelsmerk van Barkat Holland

De Barkatplaza is een begrip voor kwalitatief hoogwaardige supplementen voor vele klanten die opzoek zijn naar natuurlijk en Biologische producten. Barkatplaza is voor vele supplementen de eerste aanbieder in Nederland en zijn wij het meest innovatieve supplementenmerk. Waar andere merken ons proberen te volgen, komen wij steeds met nieuwe mooie producten.

Barkatplaza staat garant voor de hoogste kwaliteit supplementen, dit is de basis van het merk. Alleen de beste grondstoffen vinden hun weg naar onze producten.

Wij bieden je een ruim en groeiend assortiment aan andere merken. Van deze merken komen alleen de beste supplementen na een strenge selectie in onze winkel.

Je koopt bij Barkatplaza omdat:

  • wij leveren de beste service qua product en prijs/kwaliteit verhouding
  • je zelf kan selecteren welke product je wil bestellen. Is jou product niet in onze website te vinden kan je altijd ons informeren dan zullen wij voor je uitzoeken of dat verkrijgbaar is.
  • je kan nog meer korting krijgen als je een vaste klant bent. Vraag naar de voorwaarden.
  • de Barkatplaza levert met zorg gekozen bekende merken.,
  • wij een strenge selectie voor je hebben gemaakt en alleen de beste supplementen aanbieden van de verschillende merken,
  • wij de laagste prijzen hebben en je de laagste prijs garantie bieden.